Trupul lui Razvan Ciobanu ar fi putut fi mutat de la volan, de localnici, pentru a putea cotrobai prin masina

30 Apr 2019

După accidentul în care şi-a pierdut viaţa creatorul de modă, mai mulţi localnici, dintre cei care s-au adunat la locul tragediei, i-au băut apa şi sucurile din maşină şi au plecat acasă cu obiecte din caroseria maşinii, care rămăseseră intacte: faruri, halogene şi alte obiecte de caroserie.

  • Trupul lui Razvan Ciobanu ar fi putut fi mutat de la volan, de localnici, pentru a putea cotrobai prin masina

Este posibil ca trupul lui Razvan Ciobanu sa fi fost mutat de la volan de localnici, pentru a putea lua cat mai multe din masina, a spus Mihai Untaru, comisar sef, intr-o declaratie data DCNews.ro

 ”Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă mașină, cu mâinile semiflexate, a observat comisarul-șef Mihai Untaru. Nu este o poziție firească pentru un om care ar fi fost proiectat prin plafonul mașinii, ci mai degrabă pentru unul care a fost smuls de la volan și așezat astfel, înainte să se instaleze rigiditatea cadaverică.

Văzând cum au procedat oamenii din sat,  când luau obiecte din mașină cu Poliția de față, îmi vine să cred că accidentul a fost descoperit mult mai devreme de localnici. Abia cel care a sunat la 112, peste câteva ore, a făcut ce trebuia să facă, anunțând autoritățile.

Ar trebui investigat dacă nu cumva cei care au ajuns primii la locul accidentului nu cumva l-au extras din mașină, apoi s-au mărginit să ia câte ceva din lucrurile lui Răzvan Ciobanu și au dispărut fără să sune la 112. Este important să-i descoperi nu pentru  a-i pedepsi, ci pentru că sunt principalii martori și pot ajuta mult ancheta”, a concluzionat Mihai Untaru.

”Polițiștii trebuie să verifice toate ipotezele, iar crima ar trebui luată în calcul, mai ales că victima era martor într-un dosar cu droguri, spune comisarul-șef Mihai Untaru. Cred că ar trebui să verifice toate camerele de supraveghere de la viluțele aflate pe traseul mașinii-și nu sunt puține, ca și de la magazinele pe lângă care a trecut Land Roverul condus de Răzvan Ciobanu.

Asta pentru a avea certitudinea că nu era singur în mașină. Se mai pune problema: cum a scăpat pasagerul sau prezumtivul asasin din mașina avariată? Este de văzut dacă erau urme de sânge altele decât cele lăsate de victimă. Probabil au multe informații și probe strânse în cadul cercetării la fața locului, pe care nu le anunță tocmai pentru a nu da informații utile unor prezumtivi infractori”, a mai adăugat cms.(r) Mihai Untaru.

SHARE