Titi Aur, despre accidentul lui Răzvan Ciobanu: Dacă ar fi avut centură de siguranță, sunt aproape sigur că era în viață

29 Apr 2019

Răzvan Ciobanu, cunoscutul creator de modă, a murit în această dimineață într-un accident rutier produs la ieșirea din comuna Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, județul Constanța.

  • Titi Aur, despre accidentul lui Răzvan Ciobanu: Dacă ar fi avut centură de siguranță, sunt aproape sigur că era în viață

Principala „vină”, din primele informații, este viteza cu care gonea Ciobanu la ora respectivă și care l-a făcut să piardă controlul volanului.

CE MODEL DE MAȘINĂ CONDUCEA
Răzvan Ciobanu, în vârstă de 43 de ani, era la bordul mașinii unei prietene de-ale sale, care i-o împrumutase. un Range Rover.

Este vorba despre un autoturism în valoare de peste 100.000 de euro, care la testele de siguranță obține calificative maxime. Datorită mărimii, această mașină a primit și supranumele de ”tanc”. 

Trupul a fost găsit de un localnic lângă mașină, fiind proiectat, din cauza vitezei.

Cunoscutul pilot Titi Aur susține că Răzvan Ciobanu a murit pentru că nu a purtat centura de siguranță, fiind convins că mașina extrem de robustă i-ar fi salvat viața.

”E greu să mă pronunț, dar din imaginile pe care le-am văzut, sunt aproape sigur că Răzvan nu purta centura, pentru că partea șoferului e relativ întreagă. Chiar dacă ar fi avut niște leziuni ar fi fost găsit la volan, prins de centură. Centura are niște capsule pirotehnice, care în momentul unui accident te strâng de scaun.

Faptul că a mers foarte mult pe lângă șosea ori s-a jucat cu mașina, ori a avut alte motive, altfel nu înțeleg cum să meargă atât de mult pe lângă șosea fără să frânezi. Nu cred că e vorba de sinucidere, pentru că în cazul acesta ar fi intrat violent în ceva. Sigur, toată acțiunea e la viteză mare. Așa cum arată mașina, dacă ar fi avut centură de siguranță, sunt aproape sigur că era în viață și se afla în mașină”, a declarat pilotul de curse Titi Aur la Antena 3.

SHARE