Un tânăr de 23 de ani din Focşani și-a pierdut viața după ce a mâncat la fast-food. "Era conştient şi a vorbit tot timpul cu medicii" 

07 Aug 2019

Un tânăr din Focşani, în vârstă de 23 de ani, a încetat din viață, marţi, la Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon, într-un mod pe care medicii încă nu îl pot explica.

  • Un tânăr de 23 de ani din Focşani și-a pierdut viața după ce a mâncat la fast-food. "Era conştient şi a vorbit tot timpul cu medicii" 

Teodor Ungureanu era taximetrist şi, în noaptea de luni, la scurt timp după ce a mâncat la un fast-food din oraş, a început să se simtă rău. A mers la spital, unde a fost internat cu  afecţiuni gastroenterologice.

Ulterior, starea sa de sănătate s-a agravat, a intrat în stop cardiorespirator şi a decedat.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean ”Sf. Pantelimon spun că medicii au făcut tot ceea ce a ținut de ei să îl salveze.

”A fost internat la boli infecţioase sub tratament. I s-au făcut numeroase investigaţii şi a fost văzut de către mai mulţi medici: infecţionist, gastroenterolog, chirurg, cardiolog.

Pentru că nu răspundea la tratament şi starea lui se deteriora, a fost mutat în ATI, sub tratament. Era conştient şi a vorbit tot timpul cu medicii.” Însă organismul tânărului nu a răspuns la niciun tratament şi a continuat să verse până a intrat în stop cardiorespirator.

Cadrele medicale au efectuat manevrele de resuscitare timp de circa o oră, dar fără rezultat", a declarat Alina Cosma, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Sf. Pantelimon din Focşani.

SHARE