Tanarul care a cerut bani pentru eliberarea Alexandrei si Luizei, suspectat ca este bolnav psihic. Alexandru Cumpanasu: ‘Sunt scarbit’

16 Aug 2019

Un tanar de 18 ani a sunat-o de mai multe ori pe mama Alexandrei Cumpanasu, spunand ca in schimbul unei sume de bani, le va elibera pe Alexandra si Luiza Melencu. Se pare insa ca baiatul, gasit de Politie, are probleme psihice majore, el motivand procurorilor, la audieri, ca s-a amestecat in acest dramatic caz, pentru ca isi doreste sa devina “supererou”.

  • Tanarul care a cerut bani pentru eliberarea Alexandrei si Luizei, suspectat ca este bolnav psihic. Alexandru Cumpanasu: ‘Sunt scarbit’

El a mai spus, conform unor surse din ancheta citate de libertatea.ro, ca isi dorea ca suma obtinuta de la mama Alexandrei, ar fi folosit-o pentru gasirea si eliberarea celor doua fete. 

Dupa audieri, a fost lasat liber de anchetatori, spre disperarea unchiului Alexandrei, care si-a exprimat revolta pe pagina sa de Facebook:

“#112vreausatraiesc. Dragi prieteni, toti golanii, santajistii si profitorii sunt pusi in libertate. Tocmai ce am aflat (sper ca nu este adevarat) ca dupa ce l-au filat, l-au localizat si audiat pe acest nemernic L-AU PUS IN LIBERTATE!!!! Pt ca avea 18 ani si era mic. Iti vine sa plangi si sa urli.

Dupa ce mama lui Alex a trebuit sa accepte calvarul acestor conversatii, am facut totul ca la carte si am anuntat autoritatile, am pus la dispozitie inregistrarile facute de FAMILIE nu de autoritati, stam 5 zile in suspans aflam acum ca dupa efortul depus pt a il localiza si prinde este audiat si pus in libertate. Sunt SCARBIT”, a scris Cumpanasu.

SHARE