Stare de urgenta in nordul Greciei: doi romani, o femeie si-un copil de opt ani, si-au pierdut viata din cauza unei furtuni teribile!

11 Iul 2019

Șase turiști, dintre care doi români, au murit în urma unei furtuni care a lovit peninsula Halkidki, relatează Agerpres. Alte zeci de persoane au fost rănite în urma intemperiilor, iar autoritățile au decretat stare de urgență. Cei doi români au murit după ce acoperișul unui restaurant din Nea Plagia s-a prăbuşit ca urmare a fenomenelor meteo extreme.

  • Stare de urgenta in nordul Greciei: doi romani, o femeie si-un copil de opt ani, si-au pierdut viata din cauza unei furtuni teribile!
  • Stare de urgenta in nordul Greciei: doi romani, o femeie si-un copil de opt ani, si-au pierdut viata din cauza unei furtuni teribile!

Alte patru persoane, doua de naţionalitate rusă si doi polonezi şi-au pierdut viaţa in urma aceleiasi furtuni. În total, în urma furtunii, în jur de 100 de persoane au primit ingrijiri medicale in urma accidentelor suferite, relateaza The Sun. 

Autoritățile au declarat stare de urgență în Halkidiki, numeroși copaci și stâlpi de electricitate fiind doborâti de rafalele de vânt.

Presa locală descrie furtuna violentă drept una „fără precedent” și „extrem de neobișnuită” pentru acestă perioadă a anului

”Este pentru prima oară în cariera mea de 25 de ani când am trecut prin aşa ceva. A fost dintr-odată, atât de brusc”, a declarat Athansios Kaltsas, directorul unui centru medical unde au fost transportați mulți dintre răniți.

SHARE