Soția lui Mihai Constantinescu, primele declarații: "Medicii sunt rezervați. Să ne rugăm..."

13 Mai 2019

Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a cântărețului, după ce acesta a suferit în cursul acestei seri un stop cardio-respirator.

  • Soția lui Mihai Constantinescu, primele declarații: "Medicii sunt rezervați. Să ne rugăm..."

"Tot ce pot sa spun este ca trebuie sa ne rugam pentru el. (plânge, n. Red). Ce pot sa spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e grava.

Sa ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât ca sper și ca ma rog", a declarat, pentru Kanal D, Simona Secrier, partenera de viata de mai bine de 21 de ani a lui Mihai Constantinescu.

Cântăreţul Mihai Constantinescu a fost dus de urgenţă la spital în această seară, după ce a suferit un stop-cardio respirator, fiind internat la Spitalul de Urgență Floreasca, fiind acum sub atentă supraveghere medicală.

Din nefericire, medicii sunt rezervați în cazul său. Surse medicale au declarat că Mihai Constantinescu are creierul foarte afectat şi a făcut 6 stopuri cardiace în spital, fiind resuscitat de fiecare dată. Cântăreţul se află în comă, iar estimările iniţiale arată că acesta ar avea sub 3% şanse să îşi revină. De asemenea, acesta ar avea sub 1% şanse să revină la o viaţă normală

SHARE