Soția lui Mihai Constantinescu, vești despre starea artistului

16 Mai 2019

Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, , a declarat că artistul starea artistului este stabilizată,  tensiunea și pulsul fiind stabile, și că este în continuare intubat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

  • Soția lui Mihai Constantinescu, vești despre starea artistului

”Mihai este în continuare intubat, este în viață, este stabilizat, tensiunea și pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a declarat Simona Secrier.

"Nu e la prima problemă de genul ăsta. Dormea lângă soție și soția și-a dat seama că nu mai respiră. Mi s-a spus că a durat 10 minute până l-au resuscitat. Dacă sunt mai mult de trei-patru minute, cred că îți pierzi memoria și e greu să îți mai recapeți cunoștința. Tot ce putem să facem acum e să stăm cuminți și să ne rugăm pentru el", a declarat Adrian Daminescu.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

SHARE