Solistul de la Iron Maiden divorteaza din cauza unei femei mai tinere: in joc este o avere de 90 milioane lire sterline 

03 Noi 2019

Bruce Dickinson, 61 de ani, se afla in fata unui divort de 90 de milioane de lire sterline, dupa ce s-a separat de sotia lui de 30 de ani si s-a mutat cu o admiratoare, cu 15 ani mai tanara. Amanta se numeste Leana Dolci, este instructor de fitness si se descrie, la 46 de ani, ca fiind un copil cu inima plina de rock&roll. Leana a mers in turneele Iron Maiden timp de zece ani, in calitate de fan. Dickinson canta in continuare cu Iron Maiden si este presedintele unei companii aviatice, investitie de pe urma careia asteapta milioane de lire profit. 

  • Solistul de la Iron Maiden divorteaza din cauza unei femei mai tinere: in joc este o avere de 90 milioane lire sterline 
  • Solistul de la Iron Maiden divorteaza din cauza unei femei mai tinere: in joc este o avere de 90 milioane lire sterline 
  • Solistul de la Iron Maiden divorteaza din cauza unei femei mai tinere: in joc este o avere de 90 milioane lire sterline 

Separarea lui Dickinson de sotia lui, Paddy Bowden, a avut loc in mare secret anul trecut. Procedura de divort nu a inceput inca, dar se stie deja ca solistul Iron Maiden locuieste cu admiratoarea lui, Leana Dolci, o instructoare de fitness blonda, in casa ei de la Paris. Cand vor intenta divortul, Dickinson va fi nevoit sa imparta averea de 90 de milioane de lire sterline, mai ales ca judecatorii englezi sunt “marinimosi” in a oferi partenerului care nu aduce bani in casa sume foarte mari, ajungandu-se chiar la 50% din avere, informeaza The Daily Mail.

In 2015, carierea lui Bruce a fost curmata brusc deoarece i-au fost descoperite doua tumori canceroase pe limba, aflate in stadiul al treilea de evolutie. Boala a fost depistata intamplator, in urma unui control medical de rutina. 

Paddy, sotia lui, l-a ingrijit impecabil, pe durata unui tratament care a constat in noua saptamani de chimioterapie si 33 de sesiuni de radiatii. Cei trei copii ai cuplului au fost langa el. In sase luni, Bruce Dickinson s-a vindecat. 

Culmea este insa ca devotamentul familiei sale a fost, cumva, motivul pentru care relatia dintre Bruce si Paddy s-a racit: in acea perioada, cantaretul si-a dat seama ca trebuie sa-si traiasca fiecare secunda din viata la maxim, sa fie fericit, nu doar multumit de zilele pe care le mai avea de trait. 

Sotia lui Bruce Dickinson este, acum, in Australia, pentru o perioada, timp in care probabil vrea sa stea departe de scandalul iscat de divort. 

SHARE