Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, si-a pierdut viata la varsta de 61 de ani

10 Dec 2019

Cancerul este boala care a fost cauza mortii iubitei cantarete suedeze. Decesul interpretei mai multor hituri cunoscute peste tot in lume a fost confirmat de publicatia Expressen, care a publicat o declaratie din partea familiei: “Cu mare greste, anuntam ca artista cea mai iubita de noi s-a stins din viata. Marie Fredriksson s-a prapadit in dimineata zilei de 9 decembrie, din cauza complicatiilor bolii de care suferea”. 

  • Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, si-a pierdut viata la varsta de 61 de ani
  • Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, si-a pierdut viata la varsta de 61 de ani

Artista a dus o lupta de 17 ani cu cancerul, o tumora maligna la creier. In 2002, Fredriksson i-a spus sotului ei, in timp ce facea jogging, ca se simte foarte slabita, apoi a lesinat. A fost diagnostica cu tumora maligna si medicii i-au spus ca are doar 25% sanse de supravietuie. In urma operatiei de indepartare a tumorii, a lunilor de chimioterapie si radiatii, Marie si-a pierdut vederea la un ochi si partial auzul, iar, dupa incheierea tratamentului, putea pronunta doar cateva vorbe. In 2005, ea avea sa declare presei: “Au fost trei ani dificili, dar acum sunt sanatoasa, am scapat de tratament”. Cancerul a revenit, insa, dupa multi ani.

Marie a devenit celebra in intreaga lume incepand cu anul 1986, cand a format trupa Roxette, alaturi de prietenul ei, Per Gessle. Melodiile cele mai indragite de public au fost “It Must Have Been Love”, “Listen To Your Heart”, “Fading Like a Flower” si “The Look”. 

Fredriksson era casatorita si avea doi copii mari. 

SHARE