Simon Cowell a slabit 27 de kilograme dupa ce a terminat cu “viata de vampir”

23 Mai 2020

Renumitul mogul din domeniul muzicii, creatorul formatelor TV “X Factor” si “Got Talent”, si considerat unul dintre cei mai mai influenti 100 de oameni ai planetei, conform revistei Time, a anuntat ca a slabit aproximativ 26 de kilograme, anunta tabloidul britanic The Sun. Mogulul britanic a hotarat sa renunte la excesele de orice fel, dupa ce a tras o mare sperietura dupa ce a fost consultat de medici.

  • Simon Cowell a slabit 27 de kilograme dupa ce a terminat cu “viata de vampir”
  • Simon Cowell a slabit 27 de kilograme dupa ce a terminat cu “viata de vampir”

Cowell spune ca, de un an, nu mai mananca deloc carne rosie, a redus drastic consumul de zaharuri. Rezultatele nu au intarziat sa apara: Cowell a anuntat in decembrie ca deja poarta cu patru numere mai putin la haine. Iar carantina din cauza coronavirusului nu l-a descurajat, cel mai important jurat de la “Britain’s Got Talent” a continuat sa slabeasca. Simon, in varsta de 60 de ani, a declarat ca, in decursul unui an a slabit 27 de kilograme.

“Cele mai grele momente au fost cele in care Eric (fiul lui Cowell, n.red) comanda pizza. Pizza este felul meu de mancare preferat, dar slabitul merita orice sacrificiu”, a declarat el.

Cowell mai spune ca a fost inconstient in anii trecuti, cand a trait ca un vampir, statea treaz noptile si se culca la opt dimineata. "Un lucru mi-e clar, cand am trisat, indiferent ca a fost un pahar de vin in plus, o pizza, mai putina miscare, n-am slabit nici macar jumatate de kilogram", a mai spus Simon. 

SHARE