Scrisoarea lui Ingrid Mocanu catre Dan Barna: ‘Sper să aveți un dram de demnitate să recunoașteți public la un moment dat că știați’

22 Oct 2019

Avocata Ingrid Mocanu, achitata definitiv in cazul ANRP, i-a adresat, pe Facebook, o scrisoare lui Dan Barna, caruia I s-a deschis ieri dosar penal de catre DNA. 

  • Scrisoarea lui Ingrid Mocanu catre Dan Barna: ‘Sper să aveți un dram de demnitate să recunoașteți public la un moment dat că știați’

“Domnule Dan Barna! 

În mod normal, dat fiind faptul că oamenii dvs, haștagienii, urlau prin piețe ca eu și alții ca mine să meargă nevinovați prin pușcării, pentru că ”s-a furat” în România, ar trebui să fiu bucuroasă pentru ceea ce vi s-a întâmplat. Și să vă arunc superiorul: ”v-am spus eu?”.

Nu mă bucură deloc, din contră, mă întristează profund.

Și nedreptatea care vi se face - cel puțin apariția ”anchetei” în perioada campaniei, pentru că fondul chestiunii nu îl cunosc și nu îl comentez - mă revoltă profund.

Oamenii dvs nu vă vor lua apărarea nici public și nici în alt fel... eu sunt aici însă, mă va revolta orice nedreptate, inclusiv cea făcută celor ce mi-au vrut răul.

Indiferent de ce se va întâmpla cu mine, voi continua să lupt pentru Dreptate, Adevăr și Justiție Reală ... și le voi clama inclusiv pentru dușmanii acestor valori esențiale într-un stat de drept.

Și nu o să vă spun ”v-am spus eu?” pentru că sunt convinsă că știați de atunci că am dreptate ... doar jucați un teatru penibil, sperând că asta vă va salva pe dvs, pe persoană fizică... deși știați că ceea ce spuneam este adevărat.

Sper să aveți un dram de demnitate să recunoașteți public la un moment dat că știați și să terminați cu circul penibil ... dar ce mai este onoarea în ziua de azi? Mai nimic ...”, a scris Ingrid Mocanu. 

SHARE