Schimbari importante de date in cazul accidentului lui Razvan Ciobanu

13 Mai 2019

În urma cercetărilor făcute de poliţiştii şi procurorii din Constanţa, s-a stabilit că designerul a murit cu mult timp înainte de a fi descoperit. Ora aflata de jurnalisti initial nu coincide cu cea la care a avut loc decesul cu adevarat, conform Antenei 1.

  • Schimbari importante de date in cazul accidentului lui Razvan Ciobanu

Potrivit unor surse din anchetă, accidentul din Săcele în care Răzvan Ciobanu a murit s-a produs în intervalul orar 20.00 - 22.30 din data de 28 aprilie 2018. S-a ajuns la aceasta concluzie dupa verificarea retelelor de telefonie din zona, precum si telefonul creatorului de moda.

Politistii au fost anunţaţi în jurul orei 04.00 despre accident de catre un localnic care trecea prin zona.

In mare, accidentul s-a produs astfel: la podul din Năvodari, în loc să vireze la stânga către localitatea Lumina şi drumul către autostrada A2, Răzvan Ciobanu a făcut dreapta şi şi-a continuat drumul prin localităţile Corbu şi Săcele.

La un moment dat, pe o bucată de drum drept, maşina condusă de Ciobanu a ieşit de pe şosea şi a ajuns pe câmp, acolo unde a rulat pe o distanţă de aproximativ 800 de metri înainte de a se lovi de mai mulţi copaci dintr-o lizieră.

Maşina s-a răsturnat după ce a lovit copacii, la o viteză de aproximativ 120 de km/h, şi a revenit pe roţi.

Pentru că nu purta centura de siguranţă, Răzvan Ciobanu a fost proiectat prin geamul portierei din dreapta şi şi-a pierdut viaţa.

 

 

 

SHARE