Scandalurile in care a fost implicat Razvan Ciobanu, readuse acum in centrul atentiei

29 Apr 2019

De-a lungul vremii, Razvan Ciobanu a fost de mai multe ori pe prima pagina a tabloidelor. Ca a fost vorba de bataile administrate de fostul iubit ani la rand, de dosarul cu droguri, de disputele cu alte VIP-uri, designerul a ales sa vorbeasca de fiecare data cu presa, pentru a lamuri fiecare situatie in parte.

  • Scandalurile in care a fost implicat Razvan Ciobanu, readuse acum in centrul atentiei

Acuzatia de furt

”Am fost prieteni timp de opt ani de zile, consideră că ajutorul nu a fost reciproc, ci mai mult din partea mea. Eu cumpăr foarte multe haine de la el. Este adevărat că le luam pe caiet, dar nu am întârziat cu plăţile. Era un prieten, nu un amic. M-am dus eu într-o seară la el în magazin, fusesem puţin supărat pe el, s-a bucurat că ne-am văzut.

Am luat acasă o pereche de pantofi să îi probez. A doua zi m-am dus înapoi şi am stat cu ei vreo patru ore. Am probat haine, pentru că toate pe care le am sunt mari. Am probat haine în bucătărie, probam acolo pentru că eu nu port lenjerie şi este un magazin în care vin femei. Eram în toaletă pe la opt şi un sfert. M-a strigat că a dispărut un ceas de pe masă din bucătărie. El de foarte multe ori mi-a lăsat mie ceasuri să le arăt. Nu înţelegeam cum mă acuză că i-am furat ceasul. (...)

Eu i-am spus că pot merge şi la detectorul de minciuni. Cea mai umilitoare scenă a fost: ceasul este pe tine! Te rog să te dezbraci. I-am spus că mă dezbrac dacă asta îl calmează", a spus Răzvan Ciobanu la Antena Stars, la vremea respectivă.

Atelierul de croitorie pe care îl deținea, prădat de hoți

"Sunt destul de șocat. Paguba nu este foarte mare, Doamne ferește. Momentul este destul de neplăcut, îmi aminteam de o reclamă pe care am văzut-o aseară când viața ți se dă peste cap când ești prădat de hoți. Am ajuns în atelier și mi s-a părut că este mai frig decât de obicei, trebuia să las ceva portarului, dar am intrat că nu aveam bricheta la mine. Am aprins lumina, am intrat în bucătărie și mi s-a părut că e dezordine, mai gol decât era de obicei, toate dulapurile erau deschise și totul pus în mijlocul bucătărie.

Există camere pe toată strada și în curtea imobilului unde se află atelierul. Cei care au făcut asta nu sunt foarte inteligenți. Au furat un televizor mare, un ceas care îi aparținea fostului meu prieten. Au furat un telefon și un smartphone mai vechi. Sunt câteva mii de euro, dar nu paguba este lucrul cel mai supărător, ci modul în care viața îți este dată peste cap de un astfel de eveniment. Au intrat pe geamul din bucătărie, nu știu cum l-au deschis că era rabatat, nu știu cum au ieșit. În ultima perioadă este adevărat că sunt tot felul de oameni care mă amenință cu tot felul de lucruri" , a declarat Răzvan Ciobanu, în acel moment, la Star Matinal de Weekend.

Răzvan Ciobanu, bătut de fostul iubit

După ce a apărut vânăt la ochi și pansat, pe Facebook, Răzvan Ciobanu a decis să vorbească despre bătaia primită din partea fostului iubit.

"Relaţia noastră a fost una tumultoasă. Noi suntem doi bărbaţi, care reacţionăm ca doi bărbaţi atunci când ne enervăm. Sigur că ne împingem, ne tragem câte un şut în fund, câte o palmă după ceafă. Când mi-am dat seama că îmi iubesc foarte tare partenerul, eu mi-am propus să nu mai am niciun fel de reacţii violente la adresa lui. Mi-am promis mie la începutul lunii ianuarie, când am cerut o a doua şansă şi am vrut să ne construim o relaţie frumoasă, fără să mai lăsăm loc de alte prostii, că nu o să mai fiu isteric şi nu o să mai urlu. Am fost aşa. Mă trezesc şi acum noaptea. Nu îmi amintesc durerea fizică, ci doar zgomotul produs de acea bază de metal a scaunului care mi-a spart obrazul (...)'', a spus Răzvan Ciobanu, în vara lui 2018.

Replici dure cu Marina Almășan

 Una dintre vedetele cu care a avut o dispută recentă a fost Marina Almășan. După ce Răzvan Ciobanu a povestit cum a fost bătut de fostul iubit, Marina Almășan a spus că se simte oripilată, deoarece designerul a spus povestea la televizor.

''Tot nu înțeleg care îmi sunt stridentele, tot nu înteleg de ce are «duamna» blog. Vremurile domniei sale au apus de muuult! Mie, strident mi se pare să îți vopsești părul roșcat, să ai scandaluri repetate cu fostul soț, pe teme minuscule, gen pensie alimentară etc. Strident mi se pare și să MINȚI că ești un om tolerant, dar să ai o problemă cu orientarea sexuală a cuiva (...)

Mă bucur însă că tanti Marina Almășan, apusă de mult ca persoană publică ... Nicidecum nu o putem numi «vedetă de televiziune». A considerat ca sunt un vector bun de imagine pentru dânsa'', a spus Răzvan Ciobanu în 2018, conform DCNews.ro

SHARE