Un român, blocat într-un ambuteiaj în Marea Britanie, a descoperit că iubita sa a murit în accidentul care îngreuna traficul

17 Apr 2019

Un şofer român, blocat într-un ambuteiaj pe o autostradă din Marea Britanie, nu bănuia că evenimentul rutier din cauza căruia traficul se desfășura cu dificultate ascundea în spatele lui o dramă personală. 

  • Un român, blocat într-un ambuteiaj în Marea Britanie, a descoperit că iubita sa a murit în accidentul care îngreuna traficul

Cristian Miculaiciuc se afla printre miile de şoferi blocaţi pe Autostrada M5 în urma unui accident ce avusese loc în dimineaţa zilei de 3 aprilie. În mod tragic, iubita sa, Sorina Gheorghe, fusese victima acelui accident.

În jurul orei 05:40, Sorina Gheorghe se deplasa spre locul său de muncă, în Aston, mașina sa ciocnindu-se cu un autovehicul de teren. Martorii accidentului, printre care şi un paramedic care se afla întâmplător în zona, s-au grăbit să-i ofere primul ajutor, dar nu a mai fi putut fi salvată. Cei doi bărbaţi care se aflau în maşina de teren nu au fost răniţi. 

Şoseaua a fost închisă aproape şase ore, stârnind haos printre persoanele care foloseau autostrada pentru a face naveta către locul de muncă. 

A fost sunat de Poliție în momentul în care deja aştepta de o oră pentru ca traficul să se decongestioneze.

”Atunci când accidentul a avut loc, eram blocat în coadă de ore [...] Am ajuns pe M5 în jur de 9, dar accidentul avusese loc la 05:40. Făceam livrări în acea direcţie. Am aflat că era vorba despre ea după o oră de stat la coadă“, a declarat bărbatul pentru Birmingham Live.
Cristian și Sorina se cunoscuseră în Marea Britanie și se aflau într-o relație ce dura de trei ani.

”Sorina era foarte bună şi iubitoare, şi muncea din greu. Avea mereu o atitudine pozitivă şi făcea orice ca lumea să se simtă bine în prezenţa ei“, și-a descris fosta iubită Cristian Miculaiciuc.

SHARE