Razvan Fodor, despre riscul pe care si l-a asumat participand la Asia Express: ‘Stiam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine’

21 Apr 2020

Show-ul Asia Express, difuzat de Antena 1, se afla pe ultima suta de metri,  Răzvan Fodor și Sorin Bontea fiind una dintre cele trei echipe ramase in concurs. Pe parcursul desfasuratii emisiunii, telespectatorii au aflat ca Razvan Fodor sufera de astm, afectiune care ii putea pune in pericol viata la probleme fizice care il solicitau foarte tare. Nu multi ar fi rezistat, spre exemplu, la competitia difuzata luni, cea pentru amuleta,  cand el si Speak au trebuit sa urce si sa coboare de nenumarate ori un sir lung de scari.

  • Razvan Fodor, despre riscul pe care si l-a asumat participand la Asia Express: ‘Stiam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine’

Cu ajutorul medicilor, insa, Razvan a reusit sa țină boala sub control, pe tot parcursul competiției de la Antena 1.

„Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el", a spus Răzvan, potrivit Spynews.

„Dacă intram într-o piață cu flori trebuia să am grijă să-mi dau cu spray, dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp. Am ținut-o sub control (n. red. Boala), dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine”, a povestit recent Răzvan Fodor.

SHARE