Răzvan Ciobanu, în transă mai multe zile, în urma incantațiilor unui călugăr tibetan

01 Mai 2019

Răzvan Ciobanu se întâlnise cu câteva zile în urmă cu un călugăr tibetan, a dezvăluit prietena acestuia Vica Blochina, într-o emisiune la Pro TV. 

  • Răzvan Ciobanu, în transă mai multe zile, în urma incantațiilor unui călugăr tibetan

Creatorul de modă i-a mărturisit Vicăi faptul că întâlnirea i-ar fi schimbat viața și că, după ce ar fi stat în transă mai multe zile, s-a simțit foarte bine.

”Răzvan se întâlnise cu un călugăr tibetan, cu câteva zile în urmă. M-a sunat sâmbătă și mi-a povestit că întâlnirea asta i-a schimbat viața. A spus că n-a trecut prin asta în viața lui. 

Când a venit preotul a început să plângă.  L-a întins pe canapea, i-a făcut o incantație, iar de marți până sâmbătă nu și-a adus aminte ce a făcut. A stat într-un fel de transă.

Cum s-a trezit din această transă m-a sunat. Mi-a zis «când m-am trezit am crezut că sunt plin de bani, m-am dus la supermarket, mi-am umplut coșul și aveam fix 2 lei la mine».

Era marcat de această experiență. Preotul i-ar fi zis că o să fie bine și că nu o să mai aibă nevoie de el niciodată. Era foarte bine. A zis că nu e pregătit să mi spună mai mult.”, a declarat Vica Blochina.

Vica Blohina a mai povestit că a fost foarte aproape de fi cu Răzvan în mașină, pentru că vorbiseră să se întoarcă împreună de la mare la București.

”Eu am plecat la mare sâmbătă. M-am întâlnit cu el. A venit la mine acasă să-mi facă niște ținute. I-am lăsat mașina mea. Duminică am primit mesaje de la el. Mi-a spus că a ajuns la mare și voia să se întoarcă pentru că nu îi plăcea. I-am zis că vin și eu cu el. Cu mașina asta a venit cu alți oameni la mare. Dacă mă suna până la ora 18:00, eu plecam cu el acasă”, a spus Vica.

”El era un copil iubit de Dumnezeu, a fost un tip foarte carismatic. El nu a vorbit niciodată urât despre cineva. El nu a fost fericit niciodată. Eu nu l-am văzut fericit niciodată. Fostul lui prieten nu-și dorește să dăm nume, dar azi noapte a fost la locul accidentului, a aprins lumânările și acum a făcut o cruce mare pentru fostul lui prieten. Ei s-au împăcat acum câteva săptămâni”, a mai adăugat Vica Blochina.

SHARE