Razvan Ciobanu ar fi detinut poze cu vedete in ipostaze compromitatoare, pe care incerca sa le vanda presei

04 Mai 2019

Conform mai multor publicatii si posturi de televiziune, designerul Razvan Ciobanu deținea harduri pe care avea stocate imagini compromițătoare cu numeroase vedete din diferite domenii.

  • Razvan Ciobanu ar fi detinut poze cu vedete in ipostaze compromitatoare, pe care incerca sa le vanda presei

Mama creatorului de moda a confirmat pentru Antena 1 ca acele harduri au ajuns in posesia ei.

Se pare că erau multe personalități din toate domeniile. El a încercat să le vândă colegilor din presă. Nu știu dacă a reușit sau sunt colegi din presă care ar avea acele hard diskuri. Nu s-au difuzat niciodată, nu s-au dat pe niciun post de televiziune, dar din câte știu hard diskurile și acel laptop sunt la părinții lui Răzvan Ciobanu. Nu a șantajat pe nimeni, doar a vrut să vândă trusturilor de presă acele hard diskuri pentru bani”, a declarat jurnalista Ioana Mandache.

Mara Banica a declarat si ea, tot pentru Antena 1, ca a primit pozele compromitoare de la Razvan Ciobanu, in 2011, spre publicare, contra unei sume de bani, dar a refuzat. “Stiu ce vedete erau in imagini atunci, dar el, pe parcursul timpului, a adaugat poze colectiei”, a spus ea. Ar fi vorba de imagini cu vedete care consumau substante interzise.  

 

SHARE