Raed Arafat, despre ce se va intampla dupa 15 mai: ‘Dacă am o firmă și nu vreau să am probleme, pun pe cineva să ia temperatura (angajatilor)’

03 Mai 2020

Secretarul de stat Raed Arafat a vorbit astazi, duminica, la Digi 24, despre ce va urma dupa 15 mai, data la care este posibil sa inceteze starea de urgenta. Va intra in vigoare obligativitatea purtarii mastilor in spatii inchise, inclusiv in mijloacele de transport in comun, astfel ca o solutie ar fi ca soferii de autobuze sa nu permita calatorilor sa urce fara masca. De altfel, si Gabriela Firea, primarul Capitalei, a anuntat astazi ca una dintre sarcinile controlorilor de bilete va fi sa nu lase oamenii sa urce, daca autovehiculele sunt aglomerate. 

  • Raed Arafat, despre ce se va intampla dupa 15 mai: ‘Dacă am o firmă și nu vreau să am probleme, pun pe cineva să ia temperatura (angajatilor)’

Arafat a mai precizat ca, la serviciu, ar trebui luata temperatura angajatilor. „Dacă am o firmă și nu vreau să am probleme, pun pe cineva să ia temperatura. De la 37 în sus nu mai intră”, a declarat Arafat.

„Relaxăm anumite măsuri, iar la altele nici nu trebuie să ne gândim că renunțăm: programul de lucru defazat, lucrul de acasă, e foarte bine, măcar parțial”, a mai spus doctorul.

În ce privește deschiderea școlilor, Raed Arafat a spus că deocamdată data la care se va întâmpla acest lucru este 15 septembrie, dar decizia se analizează în preajma datei.

SHARE