Primele declarații ale proaspetei doamne Mazăre: Nu e un moment de can-can, ci unul de suflet! - video

10 Iul 2019

La Penitenciarul Rahova a avut loc cununia civilă dintre Radu Mazăre și Roxana Mihalache, cea care i-a fost alături în ultimii zece ani, inclusiv în Madagascar.

  • Primele declarații ale proaspetei doamne Mazăre: Nu e un moment de can-can, ci unul de suflet! - video

Jurnaliștii prezenți la poarta penitenciarului au perceput evenimentul ca unul monden, și, să recunoaștem, unele întrebări, în special cele referitoare la fericirea resimțită, au fost de-a dreptul imbecile...

- Pregătită?

- Da, pregătită!

- Ne spui, rochiția, ai cumpărat-o, o aveai tu? Ne arăți inelul?

- Nu am niciun inel, nu mi-am luat inel, rochiția o aveam.

- De ce nu ai optat pentru una nouă?

- Nu are sens, nu am stat să îmi bat capul.

- Tu te-ai făcut singură la păr?

- Da, da!

- Ai emoții, Roxana?

- Nu!

La ieșirea din penitenciar, doamna Mazăre a oferit o scurtă declarație în care spune că soțul său este extrem de supărat de situația prin care trece, fiind convins că asupra sa s-a comis o nedreptate.

”Radu este supărat pentru ceea ce se întâmplă. Stă nouă ani pentru o nedreptate. Rochie, verighete nu fac sens având în vedere situația. Nu sunt supărată, vă rog să mă înțelegeți. Nu e un moment de can-can. Sunt soția lu Radu Mazăre, iar situația prin care trece nu e una plăcută.

A fost un moment de suflet și atâta tot. Vă rog să mă înțelegeți, eu nu sunt o persoană publică și nici nu a fost un eveniment așa cum ne-am fi dorit, dată fiind situația prin care trece Radu. El este extrem de supărat pentru situația prin care trece”, a declarat proaspăta soție a lui Mazăre.

SHARE