Putin este tata de gemeni!

13 Mai 2019

Conform presei ruse neafliate Kremlinului, Alina Kabaeva, fosta gimnasta, a născut pe 7 mai la Maternitatea Kulakov din Moscova. Surse apropiate dosarului spun că fosta gimnastă a adus pe lume doi băieţi. Presa internationala mai spune ca, de fapt, cei doi s-ar fi casatorit in secret, dupa o relatie de mai bine de zece ani. Kremlin-ul a negat in mod repetat zvonurile conform carora cei doi au o relatie.

  • Putin este tata de gemeni!
  • Putin este tata de gemeni!
  • Putin este tata de gemeni!

Pe 7 mai, Maternitatea Kulakov a fost păzită de un dispozitiv impresionant de securitate. Mai mult, accesul la etajul patru a fost permis doar anumitor cadre medicale.

Alina Kabaeva are 35 de ani si este campioană olimpică, dublă campioană mondială, cvintuplă campioană europeană şi sextuplă campioană a Rusiei la gimnastică ritmică.

Kabaeva este din Uzbekistan, iar tatal ei a fost jucator de fotbal. In 2018, Kabaeva a fost vazuta la un centru de votare, purtand un inel splendid de logodna pe deget. Intrebata de jurnalisti cu cine a votat, ea a refuzat sa spuna un nume, dar a lasat sa se inteleaga ca este sigura ca Putin va castiga alegerile.

Moskovski Korrespondent, prima publicaţie rusă care a dat această informaţie, a fost închisă în octombrie 2008. Kabaeva şi Putin ar mai avea o fetiţă împreună, născută acum patru ani în Elveţia. Liderul de la Kremlin mai are două fete cu fosta sa soţie Liudmila Putina, născută Skrebneva.

 

SHARE