Punctul culminant al serii la Neversea: un dj suedez a mixat o melodie a lui Adrian Minune, spre satisfactia imensa a publicului

07 Iul 2019

Un DJ suedez a făcut senzație, noaptea trecută, la festivalul Neversea, cu o melodie a lui Adrian Minune - Așa sunt zilele mele.

  • Punctul culminant al serii la Neversea: un dj suedez a mixat o melodie a lui Adrian Minune, spre satisfactia imensa a publicului

În timpul show-ului la care participau zeci de mii de tineri, DJ-ului a mixat, printre altele, și maneaua 'Așa sunt zilele mele' a lui Adrian Minune, moment în care toată lumea a intrat în delir.

Pe lângă spectacolul oferit exclusiv de DJ-ul Salvatore Ganacci, pe imaginile care au devenit virale pe rețelele sociale s-a putut observa cum toți cei prezenți la festivalul Neversea cunoșteau versurile celebrei manele, relateaza Antena 3.

DJ-ul suedez cu origini bosniace, pe numele său adevărat Emir Kobilić, ar fi încercat să lase maneaua lui Adrian Minune numai câteva secunde, însă reacția publicului l-a obligat să lase melodia până la capăt.

SHARE