Principele Nicolae si-a recunoscut legal fiica: 'Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei'

27 Mai 2019

La trei ani de cand a venit pe lumea fiica lui si a Nicoletei Carjan, principele Nicolae al Romaniei a recunoscut-o legal. In tot acest timp, cei doi nu au reusit sa ajunga la o intelegere privind realizarea testului de paternitate. In plus, printul a negat ca ar fi avut o relatie stabila cu mama fetitei lui, desi Nicoleta Carjan afirma contrariul.

  • Principele Nicolae si-a recunoscut legal fiica: 'Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei'

 “În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fața de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. Din dorința expresa de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să incetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a anuntat principele pe Facebook.

Se spune ca, in 2015, Regele Mihai a decis sa ii retraga titlul de Principe al Romaniei nepotului sau si sa il excluda din succesiunea sa la Coroana Romaniei tocmai din cauza acestui scandal.

În acelasi an, 2015, Principele începuse o relație fără obligații cu Nicoleta Cîrjan, o brașoveancă stabilită la București pe care o cunoscuse în timpul turului intitulat „Caravana cărților pe bicicletă” – menit să strângă fonduri pentru a promova cititul în medii defavorizate. Relația dintre cei doi a început profesional, apoi au început să petreacă mai mult timp împreună. Principele Nicolae i-ar fi spus însă Nicoletei că nu își dorește o relație serioasă. Idila dintre cei doi a durat aproximativ trei luni, chiar dacă nu se vedeau foarte des. În iulie, în schimb, Nicoleta Cîrjan a aflat că este însărcinată și a hotărât să păstreze copilul.

 

SHARE