Primele rezultate ale autopsiei lui Răzvan Ciobanu

30 Apr 2019

Autopsia lui Răzvan Ciobanu este în derulare, la Constanța, medicii legiști fiind angrenați în stabilirea cauzei exacte a morții sale, după ce creatorul de modă și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut în noaptea de duminică spre luni, la intrarea în localitatea Săcele din județul Constanța.

  • Primele rezultate ale autopsiei lui Răzvan Ciobanu

De la locul în care s-a petrecut accidentul, trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost transportat la Morga Cimitirului Central din Constanța, în vederea efectuării autopsiei. Anchetatorii au mai efectuat măsurători la locul tragediei și au stabilit dinamica accidentului.

Surse din apropiate specialiștilor legiști, citate de cotidianul Libertatea, afirmă că, în acest moment al derulării investigațiilor medicale, medicii legiști au depistat că designerul a suferit o puternică hemoragie la cap.

De asemenea, surse judiciare au declarat că în urma testului rapid s-a stabilit că Răzvan Ciobanu ar fi consumat droguri înainte de accidentul în care și-a pierdut viața. Acest lucru va fi clarificat la testul final, primul rezultat nefiind probă în cadrul dosarului penal deschis. 

Aceleași surse au mai spus că decesul creatorului de modă a fost cauzat de leziunile suferite, și nu de consumul de droguri. 

”Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust” se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Date suplimentare privind dinamica accidentului și condițiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, după efectuarea necropsiei și a unei expertize tehnice auto, a mai transmis Poliția.

Totodată, polițiștii au confirmat oficial că victima nu purta centura de siguranță și au exclus ipoteza unei sinucideri.

SHARE