Premierul despre inregistrarea cu Nicusor Dan: “PSD este disperat ca pierde teren pe zi ce trece… încearcă disperaţi să-l discrediteze pe Nicuşor Dan”

15 Sep 2020

Orban a fost întrebat marţi, dacă înregistrarea apărută cu Nicuşor Dan în care acesta e acuzat că ar negocia cu un reprezentant al Primăriei în numele unui om de afaceri afectează imaginea PNL.

  • Premierul despre inregistrarea cu Nicusor Dan: “PSD este disperat ca pierde teren pe zi ce trece… încearcă disperaţi să-l discrediteze pe Nicuşor Dan”

“Nu mi s-a părut o negociere. E urât să-l înregistrezi pe cineva atunci când vorbeşti cu el, dar ceea ce ce vreau să spun este că PSD-ul este disperat că pierde teren pe zi ce trece. Toţi mafioţii şi toţi interlopii care au trăit bine sub guvernarea locală PSD încearcă disperaţi să-l discrediteze pe Nicuşor Dan, fără niciun fel de bază. În cazul respectiv era vorba de un abuz al Primăriei care a vrut să demoleze o clădire, Asociaţia ”Salvaţi Bucureştiul”, care a apărat cetăţenii de abuzurile primăriilor, a venit în sprijinul cetăţeanlui care era pus în pericolul de a-i fi demolată clădirea, iar în instanţă, cu sprijinul Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, a fost anulată decizia de demolare, deci procesul a fost câştigat. Ce negociere e acolo?  Şi nu cred că mafioţii şi interlopii trebuie să facă legea”, a declarat Orban.

El a mai afirmat că acea înregistrare nu aruncă nici măcăr o umbră de îndoială asupra lui Nicuşor Dan. 

“Faptul că sunt date astfel de înregistrări pirat care nu au niciun element credibil şi care nu constituie din punctul meu de vedere nu pun nici măcar o umbră de îndoială asupra candidatului Nicuşor Dan îmi arată disperarea PSD şi faptul că sunt capabili să apeleze la orice fel de mijloace. Nicuşor Dan este un om cunoscut, este un om corect, un om cinstit, un om care s-a bătut pentru interesele bucureştenilor fără să aibă vreo funcţie publică, care a ferit bucureştenii de abuzuri, care s-a luptat pentru respectarea legislaţiei în domeniul urbanismului şi această înregistrare nu este altceva decât o măsură disperată din partea mafioţilor şi interlopilor care sprijină PSD”, a mai declarat liderul PNL.

Discuţia dintre Nicuşor Dan şi Cristian Zărescu, consilierul primarului Sectorului 4, viza ordinul de demolare a unei clădiri din ”Orăşelul Copiilor”  aparţinând omului de afaceri Mihai Mitrache, poreclit "Caine".

SHARE