Polițist de frontieră din Timiș, decedat  a doua zi după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

16 Sep 2020 | scris de Ioana Constantinescu

Un polițist din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă, al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara, murit marți, la doar o zi după ce a fost diagnosticat cu COVID1-9. Este ce de al treilea polițist răpus de virus, informează Sindicatul Europol.

  • Polițist de frontieră din Timiș, decedat  a doua zi după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Reprezentanții Sindicatului Europol au anunțat că polițistul de frontieră care a murit a doua zi după ce a fost diagnosticat cu noul virus avea 48 de ani, era căsătorit și avea trei copii.

”Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Sporea Ioan în vârstă de 48 ani din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă-Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara, care a decedat marți după ce în urmă cu o zi a fost confirmat pozitiv cu coronavirus”, spun cei de la Sindicatul Europol, pe pagina de Facebook.

Acesta este al treilea deces în rândul poliţiştilor infectaţi cu noul virus, după ce, în luna iunie, un polițist din cadrul IPJ Olt a murit, ia în luna august a murit un alt polițist din cadrul ITPF Timișoara- SPF Jimbolia.

SHARE