Ludovic Orban şi mai mulţi miniştri beau şi fumează în biroul premierului. Cine e «deșteptul» liberal care a făcut publică imaginea

29 Mai 2020 | scris de Ioana Constantinescu

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine în care premierul Ludovic Orban apare alături de câţiva miniştri, la o masă pe care se află băutură, fumând, probabil într-una din camerele Palatului Victoria.

  • Ludovic Orban şi mai mulţi miniştri beau şi fumează în biroul premierului. Cine e «deșteptul» liberal care a făcut publică imaginea

În imagine apar premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, singura care are o mască, dar ţinută sub bărbie, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Transporturilor, Lucian Bode şi ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Premierul Ludovic Orban fumează, ministrul de Externe Bogdan Aurescu are mănuşi şi ţine între degete un trabuc, iar ministrul Economiei are un pahar cu o băutură alcoolică.

De asemenea, pe masă se vede o sticlă de şampanie, sticle cu bere, mai multe pahare cu alcool şi câteva farfurii cu mâncare, imaginea fiind surprinsă, cel mai probabil, în urmă cu câteva zile, pe 25 mai, de ziua premierului.

Demnitarii încalcă mai multe reguli:  fumează în spaţiu închis, consumă alcool în instituţii publice, nu respectă distanţarea socială şi nici nu poartă mască. 

Imaginea a ajuns publică din cauza ”deșteptăciunii” lui Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului...

Dancă a făcut poza, alături de mai multe, și a vrut să o distribuie unora dintre apropiații miniștrilor, care lipseau de la momentul aniversar. Însă, din nefericire pentru liberali, poza a fost distribuită într-un alt grup decât cel în care și-a dorit Dancă...

”Nu ştiu despre ce e vorba, când o să umblu, o să mă uit. Acuma m-am dat jos din avion, am fost plecat la Mureş şi la Maramureş, habar n-am. Ştiu eu în ce poză apar? Şi ce să fac? Asta e! Dacă e o poză, e o poză. Asta e”, a declarat premierul Ludovic Orban.

SHARE