Sorina Matei despre sinuciderea olandezului suspect în cazul din Dâmbovița: ‘Convenabil ambelor parti’

23 Sep 2019

Update: Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, a confirmat moartea suspectului în cazul crimei de la Gura Șuții. Chestorul Vasilescu a declarat la Realitatea Tv că luni după amiaza i-a fost confirmat decesul olandezului.

  • Sorina Matei despre sinuciderea olandezului suspect în cazul din Dâmbovița: ‘Convenabil ambelor parti’

Olandezul urmărit penal pentru că ar fi răpit, violat și ulterior a omorât-o pe fetița în vârstă de 11 ani din Dâmbovița s-ar fi sinucis în Olanda.

Conform surselor citate de stiripesurse.ro,  cetățeanul olandez care a strangulat-o pe Mihaela Adriana Moraru cu pantalonii ei,  s-a aruncat în fața unui camion, la scurt timp după ce a fost căutat de polițiștii din Olanda și au anunțat autoritățile din România.

Jurnalista Sorina Matei scrie ca acest deznodamant este “convenabil ambelor parti: “Deci bolnavul care făcea "turism" în România de ceva timp, ucigând şi violentând copii, s-a speriat brusc şi dintr-o dată de nimic: de autorităţile române care l-au lăsat să plece ca pasărea cerului şi de olandezii la fel de competenţi care trebuiau să-l supravegheze. Şi aşa, s-a "sinucis".

Convenabil pentru ambele părţi. Ca să nu aflăm altele, ce şi cui a mai făcut, pe unde a mai făcut, de câte ori a mai fost, cu cine era în contact, din ce gaşcă/reţea făcea parte, să se închidă şi ancheta şi evident să nu răspundă nimeni.”

SHARE