Un startup românesc donează 1 milion euro pentru refacerea Catedralei Notre Dame de Paris

17 Apr 2019

Campaniei declanșate pentru strângerea fondurilor necesare reconstruirii Catedralei Notre Dame i s-a alăturat și o companie acum globală, dar cu un startup românesc.

  • Un startup românesc donează 1 milion euro pentru refacerea Catedralei Notre Dame de Paris

Unul din fondatorii UiPath, Daniel Dines, a anunţat pe scena unui eveniment pentru tehnologie ce are loc la Paris că în numele startup-ului pe care îl conduce va dona 1 milion de euro pentru reconstrucţia Catedralei Notre Dame, devastată luni de un incendiu.

”UiPath datorează multe Franţei şi culturii franceze. Este timpul să dăm şi noi ceva înapoi Franţei. În numele UiPath, aş vrea să donez 1 milion de euro pentru reconstruirea Notre Dame", a declarat Daniel Dines la UiPaht Together Paris - citat într-o postare pe Twitter a companiei.

UiPath este o companie romanească cu sediul în Statele Unite şi Bucureşti şi birouri în şase ţări, specializată în dezvoltarea si vânzarea tehnologiei de automatizare software a proceselor de lucru din mediul office (ex: Robotic Process Automation / RPA).

Roboţii software UiPath sunt programaţi să preia munca de tipul copy-paste a angajaţilor, eliberându-i de sarcinile tranzacţional repetitive care îi solicită inutil.
 
Compania ar putea ajunge în acest an să fie evaluată la 7 miliarde de dolari. 

SHARE