Ce legătură este între Adrian Mutu și clinica stomatologică din Pitești în care a fost anesteziat băiețelul de 4 ani

13 Feb 2020

Ceea ce atrage atenția în cazul nefericit al copilului care a încetat din viață în urma anesteziei ce i-a fost administrată într-o clinică stomatologică din Pitești este lipsa de informații în legătură cu această unitate medicală.

  • Ce legătură este între Adrian Mutu și clinica stomatologică din Pitești în care a fost anesteziat băiețelul de 4 ani

Deși în spețe asemănătoare, numele celor implicați este vechiculat imediat, în acest caz toată lumea susține că nu știe nimic. Felul în care atât clinica, cât și alte surse au ascuns identitatea medicului stomatolog a cărui pacient a fost micuțul, trezește firesc suspiciuni.

Teddy Care este numele clinicii stomatologice pentru copii și adolescenți în care s-a petrecut nefericitul incident. Ea a fost înființată în 2010 de Răzvan Savu, stomatolog, în Pitești. Teddy Care funcționează în cadrul Medical Tour Company (MTC), înființată cu un an mai devreme, de aceeași persoană.

Răzvan Savu a investit, în 2009, aproape 100.000 de euro pentru deschiderea clinicii, iar în 2018 înregistrase o cifră de afaceri de 6.499.856 lei (aproape 1.4 milioane de euro). În cadrul clinicii lucrează un număr de aproximativ 40 de persoane.

Surse citate de Evenimentul Zilei, care nu au dorit să-și dezvăluie indentitatea, spun că relațiile celor implicați în afacere sunt foarte sus puse.

În sensul celor spuse, sursele citate afirmă că Teddy Care oferă și servicii de turism medical și pe piața franceză, iar asociat în cadrul afacerii este Alin Mutu, rudă cu fotbalistul Adrian Mutu, care ar fi investit la rândul său în această afacere.

De asemenea, sursele citate mai menționează că în clinică ar lucra și fiica primarului din Topoloveni, Gheorghiţă Boţârcă (PSD), cel mai bogat primar din județul Argeș. Boţârcă este în acelaşi timp şi cel mai longeviv primar din judeţ, fiind în funcţie din 1989.

SHARE