Mirel Curea: 'Văd că lumea pricepe mai greu, iar unii chiar jubilează prostește la gândul că niște oameni ar putea rămâne pe drumuri'

29 Oct 2019

Ca in bancurile cu Radio Erevan, este adevarat ca Realitatea TV va fi inchisa – CNA nu a acceptat prelungirea licentei de emisie - si ca ultima zi de emisie este miercuri, dar… aceleasi programe vor fi difuzate pe Realitatea Plus. Consiliul CNA a aprobat, in aceeasi sedinta, cea de azi, aceasta schimbare.

  • Mirel Curea: 'Văd că lumea pricepe mai greu, iar unii chiar jubilează prostește la gândul că niște oameni ar putea rămâne pe drumuri'

Despre acest lucru a scris Mirel Curel, prim redactor sef adjunct la Evenimentul Zilei.

“Văd că lumea pricepe mai greu, iar unii chiar jubilează prostește la gândul că niște oameni ar putea rămâne pe drumuri.

Așadar, Consiliul Național al Audiovizualului a respins azi cererea de prelungire a licenței postului Realitatea Tv, care expiră mâine. Dar!

Dar, imediat după această decizie, același consiliul a aprobat modificarea licenței Realitatea Plus, în sensul în care va avea aceeași emisie pe care a avut-o Realitatea TV până acum.

SHARE