Mircea Badea explică de ce s-a întors Udrea în România: Poți să pui pe ea Gucci, Versace, tot îi sar greierii din călcâie!

09 Iul 2019

Mircea Badea a comentat în emisiunea  pe care o realizează la Antena 3, "În Gura Presei”, revenirea Elenei Udrea în România, fiind de părere că întoarcerea ei în țară se datorează faptului că a simțit nevoia să fie în centrul atenție, sau mai golănește, ”de melteană”

  • Mircea Badea explică de ce s-a întors Udrea în România: Poți să pui pe ea Gucci, Versace, tot îi sar greierii din călcâie!

”A venit Elena Udrea în România. Toată lumea este frenetică. Cumva pe bună dreptate. Și întrebări: De ce a venit? Dar de ce a venit prin Sofia? Care e combinația? Cine se teme? Cine tremură? Toate întrebări absolut pertinente. S-a întors Udrea în România? Așa și?”, a spus Badea.

„Sunt foarte multe răspunsuri care se califică potențiale, probabile, eu mai am un răspuns în dispoziția în care mă aflu. Știți de ce s-a întors? De melteancă. Udrea este o melteancă.

Poți să pui pe ea Gucci, Versace, toate brendurile astea de cocalari, tot îi sar greierii din călcâie. Se văd greierii imediat. Udrea este o melteancă pentru care a fi vedetă este foarte important”, a mai susținut Mircea Badea.

SHARE