Mircea Badea, despre fiul lui: “Nu are nicio molecula de rautate in el, este Dalai Lama mic”

23 Ian 2020

Invitat in emisiunea online “Dosare de Presa”, talk-show realizat de Mirel Curea, prim redactor sef adjunct Evenimentul Zilei, Mircea Badea a povestit, poate in premiera in media, despre fiul sau, Vladutz.

  • Mircea Badea, despre fiul lui: “Nu are nicio molecula de rautate in el, este Dalai Lama mic”

“Imi doresc sa-si aleaga drumul lui, oricare ar fi asta. As vrea, pentru binele lui… El este un copil foarte bine intentionat, eu sufar mult pentru asta (rade, n.red.), n-are nici macar o molecula de rautate in el, n-a avut niciodata. Da jucarii la gradinita, daca plange un copil in parc se duce sa-I dea o jucarie sa-l impace. “Sa-I salvam”, tot zice el. Si mie imi vine sa ii spun: “hai sa ne salvam pe noi, nu vrei asta?”. Este foarte empatic, nu este absolut deloc violent, este Dalai Lama mic. Si nu e excelent deloc ca e asa, pentru ca, indiferent cine esti, viata te va lovi in atat de multe feluri in care poate nici nu le vei intelege, pentru ca tu esti flower-power. Vlad este taurasul Ferdinand, o bombonica de copil”, a spus Mircea Badea in talk-show-ul “Dosare de Presa”.  

“Altfel, e foarte destept, a invatat singur sa citeasca, are cinci ani, de la patru ani stie. A vrut el, a fost interesat, a luat abecedarul, stie planetele, stie sistemul solar, ordinea lor, care-I mai mare, care-I mica”, a mai spus Badea.

SHARE