Mircea Badea se implică în cazul de la Târgu Jiu. «Eu nu aștept după rahații de oameni ai legii...»

09 Sep 2020 | scris de Cornelia Rus

Mircea Badea reacționează în cazul adolescentei de 13 ani din Târgu-Jiu, victimă a patru fete, într-un clip video postat pe Facebook. 

  • Mircea Badea se implică în cazul de la Târgu Jiu. «Eu nu aștept după rahații de oameni ai legii...»

Într-o serie de mesaje publicate pe pagina sa de Facebook, Badea spune că va face tot ce-i stă în putință pentru ca vinovații să fie pedepsiți.

De altfel, realizatorul emisiunii ”În Gura Presei” a demarat deja o ”anchetă” pe cont propriu și încearcă să afle cât mai multe detalii despre familia minorei cercetate, momentan sub control judiciar.

”Cât voi mai viețui pe această planetă, voi încerca să fac mult rău familiei scelerate care a produs javra aia și, desigur, javrei

Eu nu aștept după rahații de “oameni ai legii”, magistrați sau nu, doar niște sugători la ”serei” și la clanuri interlope.

Cred că, moral, părinții javrei, împreună cu javra merită pedeapsa cu moartea. Sigur că așa ceva, în lumea civilizată, se mai poate întâmpla doar în Texas.

Dar eu vă promit ceva: cât voi mai viețui pe această planetă, voi încerca să fac mult rău familiei scelerate care a produs javra aia și, desigur, javrei.

N-am niciun fel de așteptare de la c****ul de “stat de drept”. O formulă ineptă, în fond doar sugătoare la servicii secrete și la clanuri interlope.

Diseară intru la Sinteza Zilei și mă apuc să trimit javrele astea acolo unde le e locul: la dracu

Draica îi cheamă, sunt din Târgu Jiu. Tacsu e maistru la Rovinari, măcsa e asistență medicală. Nu vor mai fi. Mă ocup”, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

SHARE