Mihai Morar, tata pentru a treia oara: ‘Dumnezeu s-o aibă-n paza pe Roua Morar'

24 Iul 2019

Mihai Morar este din nou tata: cea de a treia fetita a lui, perfect sanatoasa, a venit pe lume la spitalul Sanador, in urma cu putina vreme.

  • Mihai Morar, tata pentru a treia oara: ‘Dumnezeu s-o aibă-n paza pe Roua Morar'

„Uşor uşor îmi revin. Am un pat aici cred că trebuie să mă intubeze şi pe mine. Voi nu ştiţi să faceţi un interviu cu un tânăr tătic. Nu aţi întrebat câte kg are. Eu vorbesc cu voi şi nici nu a ieşit din operaţie. Am văzut-o pe cea mică, nu a ţinut-o încă în braţe, doar am mângâiat-o pe creştet. Enorm faţă de cât au avut fetele. Are cât au avut ele împreună. Are 2,950 kg şi 52 de centimetri. Este cea mai grea aşteptare, e un pic ca atunci când aştepţi să vină audoenţele la radio. Aştepţi şi nu ştii cât vine căruciorul.

Sunt multe lucruri pe care nu le conştientizămn, oricum, ce am trăit acum zece ani este cu totul şi cu totul altfel, atunci aveam 20 şi ceva. Emoţiile le trăieşti altfel la vârste diferite”, a spus Mihai Morar pentru Spynews.

În urmă cu o lună, Mihai și soția lui au ales numele fetiței. „Ne-am gândit la nume. O să-l spunem când o să se nască. A fost cea mai mare dispută în familie. Fetele voiau să-şi impună ele. Fetele voiau să pună ceva care să rimeze cu numele lor. S-a spus şi Tamara. Eu voiam Nectara. Va fi un nume românesc, scurt şi la obiect”, a spus Mihai Morar la XNS.

Fetita se numeste Roua.

"CÂND CERUL SĂRUTĂ PĂMÂNTUL, SE NAȘTE ROUA. Dumnezeu s-o aibă-n PAZĂ pe Roua Morar, iar pe tine dragă Mihai să te țină Dumnezeu mega sănătos 1000 de ani brut, nu net! Mândru de așa coleg & prieten!", a scris Daniel Buzdugan pe Facebook.

 

 

SHARE