Mihai Constantinescu este in moarte cerebrala. Urmeaza sa fie luata decizia daca va fi deconectat de la aparate

14 Mai 2019

Potrivit informatiilor Romania TV, după ce a suferit un al treilea stop cardio-respirator, Mihai Constantinescu se află în moarte cerebrală

  • Mihai Constantinescu este in moarte cerebrala. Urmeaza sa fie luata decizia daca va fi deconectat de la aparate

Potrivit sursei citate, medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca încearcă să convingă familia artistului să îl deconecteze de la aparate.

''Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Aceasta este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.

Al doilea element este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un tratament anterior anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut?

Sunt convins că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai benefic în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este foarte îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii'', a spus medicul cardiolog Ștefan Drăgulescu, prezent prin legătură telefonică, în cadrul jurnalului de știri, de la România TV, citat de DCNews.ro

SHARE