Micuta Sorina, copila din Baia de Arama,  are deja asigurare de sanatate din partea sefului tatalui adoptiv

23 Iun 2019

Gabriel Săcărin, tatăl adoptiv al Sorinei, fetița de la Mehedinți, ofera explicatii conform carora asistentii maternali sunt de vina pentru ce s-a intamplat in casa lor, si mai spune ca, in fisa medicala a fetitei, este scris ca a avut pneumonie si giardia, boli care dovedesc lipsa grijii celor care au crescut-o, in viziunea lui.

  • Micuta Sorina, copila din Baia de Arama,  are deja asigurare de sanatate din partea sefului tatalui adoptiv

”Noi suntem în contact permanent cu oamenii de specialitate pentru a o ajuta pe fetiță să facă mult mai ușor trecerea. Noi am văzut-o pe Sorina că este un copil bun și frumos, am văzut asta în perioada de potrivire, care a avut loc anul trecut.

Asistenții maternali au încălcat mai multe legi, din ce în ce mai multe legi, inclusiv încălcarea unei decizii judecătorești.

Noi am fost la medicul de familie și am cerut fișa medicală. În acest moment fetița este asigurată de către șeful meu, la fel ca întreaga mea familie. În fișa medicală am găsit mai multe externări din spitalul de la Baia de Aramă din 2015, 2017, 2018 în care diagnosticele erau pneumonie, giardia și alte boli de care nu-mi mai amintesc.”, a declarat Gabriel Săcărin.

SHARE