Mama lui Răzvan Ciobanu roagă media să-i respecte dreptul la intimitate: Vă rog doar să mă lăsaţi să-mi plâng fiul

29 Apr 2019

Mama creatorului de modă Răzvan Ciobanu, care a încetat din viață la vârsta de 43 de ani într-un accident auto, petrecut în această dimineață, face un apel la decenţă rugând media să înţeleagă şi să respecte dreptul la intimitate în aceste momente.

  • Mama lui Răzvan Ciobanu roagă media să-i respecte dreptul la intimitate: Vă rog doar să mă lăsaţi să-mi plâng fiul

Elena Ciobanu, mama designerului Răzvan Ciobanu, a mărturisit că este încă în stare de şoc şi a rugat presa să-i respecte dreptul la intimitate şi să-i dea voie să-şi plângă fiul. 
 
”Îi rog pe cei din presă să mă lase să-mi plâng fiul. Sunt extrem de bulversată şi şocată, nici nu ştiu ce să fac. Dacă l-aţi iubit, daca nu, vă rog doar să-l lăsaţi să se odihnească în pace“, a declarat Elena Ciobanu pentru huff.ro.
 
Creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa într-un grav accident petrecut în dimineaţa zilei de 29 aprilie la intrarea în localitatea Săcele, judeţul Constanţa. Răzvan Ciobanu se afla la volanul unui Range Rover şi, spun poliţiştii, ”din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra maşinii“. 

Bolidul a părăsit partea carosabilă, a parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, a traversat o alee asfaltată, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. 

Surse din anchetă au declarat că designerul se afla singur în maşină şi nu purta centura de siguranţă, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului. 

SHARE