Luis Lazarus: “Mie, cazul Razvan Ciobanu imi pare o copie la indigo a accidentelor lui Tinu si Condrea”

29 Apr 2019

Conform ultimelor informatii, masina nu era a lui Razvan Ciobanu, ci a unei prietene a lui. In habitaclu au fost gasite mai multe lucruri, printre care o pereche de pantofi de femeie, o poseta, buletinul altui barbat, care, se pare ca apartine prietenului tinerei care i-a imprumutat masina.

  • Luis Lazarus: “Mie, cazul Razvan Ciobanu imi pare o copie la indigo a accidentelor lui Tinu si Condrea”

Persoana care l-a gasit au declarat ca ar fi petrecut pana dimineata la un festival in Mamaia Nord. Designerul ar fi plecat spre bucuresti, dar a gresit drumul si se pregatea sa intoarca. Rudele lui spun ca designerul voia sa petreaca Pastele in Valcea si nu inteleg ce cauta acolo.

Dumitru Coarna, aflat in studioul Romania TV, a spus urmatoarele: “Cauza ar fi oboseala si viteza accesiva, de aceea nu au fost urme de franare. Razvan Ciobanu a adormit la volan”.

Trupul neinsufletit al designerului a ajuns la morga Constanta, pentru necroptie. Rudele au anuntat ca vin maine sa-l ridice de acolo.

Pe de alta parte, Oana Anghel, avocatul creatorului de moda a declarat ca a vorbit cu el saptamana trecuta, pentru a stabili detaliile pentru un proces in care creatorul era acuzat de furt. Ciobanu cerea daune morale de la persoana care l-a invinuit. “Denigrarile care apareau in presa il afectau foarte mult”, a spus avocatul. “Din mesajele pe care mi le transmitea ca era intr-o stare emotionala vulnerabila, era trist” a declarat, la Romania TV, Oana Anghel. “Insa indiferent de tristetea pe care i-o simteam in voce, niciodata nu m-am gandit ca voia sa-si incheie socotelile cu viata. Era un om cu multi prieteni adevarati si ii placea sa-si petreaca timpul cu ei”.

Luis Lazarus a lansat o alta ipoteza, la Romania TV: “Mie imi pare o copie la indigo a accidentelor in care au murit Tinu si Condrea. Pare ca, pe ultimele sute de metri, masinile nu au mai fost conduse de cei care se aflau la volan”.

SHARE