Luis Lazarus despre Radu Mazare: 'Dar ce e aici? Sat fără caini, jungla, țara a nimănui, sub asediu? Nu ne trezim odată? '

22 Mai 2019

Luis Lazarus se arata indignat, intr-o postare pe Facebook, ca aparatorii lui Radu Mazare din presa uita esenta: ce importanta are cum a fost adus in Romania, atata vreme cat el a fugit din tara, fara sa-si efecteze anii la care a fost condamnat.

  • Luis Lazarus despre Radu Mazare: 'Dar ce e aici? Sat fără caini, jungla, țara a nimănui, sub asediu? Nu ne trezim odată? '

"PROBLEMA unor...”jurnalisti” este dacă Mazăre a fost CORECT extrădat! Buuun! Deci acest Mazăre a combinat/furat/șpăguit, cât a fost primar și când in sfârșit a fost prins/judecat/condamnat ... a FUGIT! Așa-zisele lui afaceri, toate praf și falimentare ( vezi Neptun Tv, ziarul Contrast/Telegraf sau alte așa-zise firme de publicitate/șpăgi mascate) nu i-ar fi dat niciodată posibilitatea sa ducă viața pe care a dus-o, sa se plimbe peste tot, și sa devină mare investitor in turism, prin Madagascar!

Dar noi văd ca nu ne punem problema de unde mama drak a avut bani și cum a șters-o din țara, in loc sa dea socoteala, ci dacă ... a fost CORECT extrădat! Ia hai SICTIR ca m-am saturat sa va tot văd in “paradisuri exotice”, cum ne sfidați, după ce v-ați făcut averi fabuloase, in mod clandestin, in țara! Dar ce e aici? Sat fără caini, jungla, “țara a nimănui”, sub asediu? Nu ne trezim odată?

Bica și cu Udrea stau bine merci prin Costa Rica!!! La fel, văd ca nu se întreabă nimeni de unde au bani, una angajata la stat, alta, de profesie, amanta la Cotroceni! Popoviciu sta bine merci la Londra, ca de’ , e miliardar omul, nu mai conteaza cum a făcut banii și exemplele pot continua la infinit!

Și noi? Noi stam și ne uitam ca prostii, la televizor, ca sa ne spele ăștia creierele, ca e corect sau incorect cum se derulează o procedura de extrădare! Dar când au fugit, ca HOTII, pe furiș, s-a mai întrebat cineva cât de CORECT a fost? Culegeți ce ați semănat băieți! Ce ma deranjează, cel mai mult, e ca NU recuperam banii de la ei! Știți care ar fi pentru ăștia suprema pedeapsa? Nu numai sa stea in închisoare, ci sa redevină “SARACI”! Sa simtă și ei cum e când nu ai ce mânca, nu poți plăti ratele sau nu poți da copiii la o scoala mai buna! Și asta nu pentru ca ești prost și necalificat, ci pentru ca nu te lasa sistemul sa devii prea puternic, fiindcă “țara ne vrea prosti” și slabi!!!", a scris Luiza Lararus.

SHARE