Julia Roberts, lipsită de compasiune la dispariție surorii vitrege, despre înfățișarea căreia credea că-i va afecta popularitatea 

14 Feb 2020

John Dilbeck, fostul logodnic al surorii vitrege a Juliei Roberts, care și-a pierdut viața în urma unei supradoze în 2014, o acuză pe actriță că nu a arătat nici măcar cea mai mică urmă de durere şi că s-a comportat ca şi cum decesul acesteia a fost ceva insignifiant.

  • Julia Roberts, lipsită de compasiune la dispariție surorii vitrege, despre înfățișarea căreia credea că-i va afecta popularitatea 

La doar câteva zile după ce s-au împlinit şase ani de la decesul lui Nancy Motes, Dilbeck a acordat un interviu publicaţiei britanice The Sun în care a declarat că nu o va ierta niciodată pe Julia Roberts pentru atitudinea pe care a avut-o după decesul surorii vitrege. El mai susţine că vedeta ar fi tratat-o dintotdeuna foarte rău pe sora sa, făcând-o să se simtă inferioară, insuficient de bună pentru a face parte din familie.

De altfel, înainte de a se sinucide, într-o scrisoare de adio, Nancy declara că aşa-zisele sale rude sunt responsabile pentru depresia în care ea se adâncise. Mai mult decât atât, cu doar câteva luni înainte de a-şi pune capăt zilelor, Nancy a dezvăluit într-un interviu că Julia Roberts obişnuia să râdă de ea pentru faptul că avea probleme cu greutatea. 

Fostul logodnic al lui Nancy consideră că Julia Roberts se simte vinocată pentru dezinteresul pe care l-a afişat, și că nu poate iertă că vedeta nu a dorit să îşi exprime în mod public condoleanţe ca şi cum dispariţia surorii vitrege nu ar fi contat deloc pentru ea.

Dilbeck a dezvăluit că relaţia dintre cele două surori nu a fost una bună, iar tensiunile au existat încă din copilărie.

Atunci când Julia a plecat la Hollywood pentru a-şi urma visul, Nancy a fost cea care a rămas acasă, cu mama sa şi câinii pe care îi dresa. Julia nu a dorit ca sora sa să devină cunoscută temându-se că aparițiile ei publice îi vor afecta popularitatea pentru că Nancy nu era nici pe departe o prezenţă care s-ar fi potrivit așteptărilor publicului. 

SHARE