Ipoteza ca Ciobanu ar fi adormit la volan, neverosimila!

29 Apr 2019

Dumitru Cornea, seful Sindicatului Soferului, crede ca in procent de 90%, teoria conform careia Razvan Ciobanu ar fi adormit la volan este adevarata, indiferent ca ar fi consumat droguri, ar fi baut, el spune ca oboseala si-ar fi spus cuvantul.

  • Ipoteza ca Ciobanu ar fi adormit la volan, neverosimila!

Pe de alta parte insa, daca ar fi adormit la volan, nu se explica cum ar fi mers masina aproximativ un kilometru, cu viteza de peste 160 de km/ ora, pe un drum de tara, a cărui lipsa de planeitate l-ar fi trezit cu siguranță.

Mai mult ca sigur și viteza s-ar fi redus semnificativ, din cauza drumului, daca designerul nu ar fi apasat pe pedala de acceleratie. Mai mult decat atat, ciocnirile cu copacii i-ar fi oprit inaintarea.

Catalin Botezatu a afirmat si el: “Am aflat cu stupoare această veste. Nu-mi vine sa cred că viața lui s-a terminat atât de repede, într-un mod atât de tragic. (...)

Părerile de rău sunt inutile acum. Ne pare tuturor rău că ne despărțim de un om, de un designer bun. Din câte știu eu nu era un vitezoman, efectiv nu știu cum s-a întâmplat. E trist că a plecat dintre noi atât de devreme. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, ”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Click!. 

 

SHARE