Ionuț Negoiță anunta vanzarea actiunilor pe care le are la Dinamo: “Intr-o lună va fi alt proprietar”

16 Iul 2019

Ionuț Negoiță, finantatorul Clubului Dinamo, a spus in emisiunea GSP Live, dimineata, ca este in discutie “cu trei entitati” pentru a-si vinde actiunile la Dinamo si ca luna urmatoare va fi un alt proprietar.

  • Ionuț Negoiță anunta vanzarea actiunilor pe care le are la Dinamo: “Intr-o lună va fi alt proprietar”

"Decizia mea e luată şi a rămas. Într-adevăr, voiam să-mi recuperez o părticică din ce am investit, mi-am dat seama că e greu. Am discuţii cu trei entităţi şi în maximum o lună, Dinamo va avea un alt proprietar. Sunt discuţii avansate", a declarat Negoiţă.

Negoita a fost deranjat dupa ce fanii Dinamo au cerut in mod repetat plecarea lui de la Club, prin manifestari de strada si intrarea suporterilor pe teren, la meciul cu Viitorul.

"Nu am fost fericit în niciun caz, ba din contră, foarte supărat. Îl consider un accident, se mai întâmplă. Mi-aduc aminte că ne-a bătut şi Chiajna cu 3-0. Şi Real Madrid a luat bătaie cu 5-0. Consider că a fost un accident şi nimic mai mult.

Din punctul meu de vedere, ceva e în neregulă în spatele unor suporteri, dar nu poate fi un moment mai prost pentru ce fac ei. Dacă ei vor să existe Dinamo, în primul rând trebuie să lupte ca să se construiască stadion. Nu i-am văzut să ceară să se mai facă niciun stadion, ba din contră, sunt foarte mulţumiţi aşa. În schimb, mă trezesc cu ei cu un comportament total iresponsabil, înjurându-mă. Dacă vor să comande la Dinamo, le-am dat ocazia să conducă clubul. Au luat acţiuni de 25.000 de euro. Nu pot conduce pe banii mei.

Când ai o echipă de suflet şi vrei să o ajuţi, te implici. Aici, dacă plăteau fiecare 100 de euro pe an, puteau să strângă bani şi să conducă Dinamo. Dacă vor să conducă, să se implice. Cu 5 milioane plus drepturi TV s-au facut 7-8. Cu sponsori sunt 10 milioane de euro, se face treaba. Eu, de unul singur, sa conduc treaba asta, e mai greu. Am dus-o destul", a mai declarat Negoiţă.

SHARE