Ion Țiriac: «În 50 de ani nu o să mai avem nevoie de autostrăzi. Nu pot da detalii, dar am văzut unele lucruri uimitoare»

28 Noi 2018 | scris de Cristian Coperschi

Ion Țiriac explică, într-un interviu acordat revistei Capital, de ce România a fost evitată de marii producători auto germani și dezvăluie că în maxim 50 de ani, nu numai noi, dar și întreaga omenire, autostrăzile nu vor mai fi necesare.

  • Ion Țiriac: «În 50 de ani nu o să mai avem nevoie de autostrăzi. Nu pot da detalii, dar am văzut unele lucruri uimitoare»

"Eu am o doamnă care lucrează pentru mine de 29 de ani. Îmi spune într-o seară că mă caută la telefon preşedintele Băsescu. Pe la 12 nopatea mă suna Băsescu, să plângem împreună că am pierdut şi Mercedes, acuzând că Tăriceanu e de vină.

I-am spus că eu plâng în fiecare zi. Și că eu şi Tăriceanu am fost la Stuttgart să vorbim acolo. I-am mai spus lui Băsescu că este o treabă de infrastructură.

Atenţie, ungurii nu au fost cunoscuţi ca mari constructori, dar ei au avut de la început TT-ul de la Audi.

După părerea mea, în 50 de ani nu o să mai avem nevoie de autostrăzi. Totul va depinde de energie, iar unii spun că s-a descoperit o sursă de energie fără sfârşit. Nu vă pot da detalii, dar am văzut cu ochii mei unele lucruri uimitoare", spune Țiriac.

SHARE