Hagi l-a crescut bine pe Ianis! Juniorul este modest

08 Iun 2019

Fiul renumitului rege al fotbalului, cunoscut de o intreaga lume, Ianis Hagi este modest si bine educat, spre fericirea familiei din care face parte si mai ales a tatalui sau, Gica Hagi. Vineri, in meciul cu Norvegia, Ianis a avut o contributie decisiva ca Romania sa dea doua goluri si sa egaleze, in partida cu Norvegia.

  • Hagi l-a crescut bine pe Ianis! Juniorul este modest

Iata declaratiile lui Ianis de la finalul partidei: "Indiferent pe ce post voi juca, când voi juca, când voi fi trimis pe teren ştiu ce rol am pe teren, ştiu ce trebuie să fac atunci şi mereu încerc să îmi impun calităţile şi să îmi ajut echipa. Dacă s-a apelat la mine am încercat să intru, să îmi fac datoria, să fac ce trebuie, ce mi se cere şi aşa intru meci de meci".

Ianis a fost introdus pe teren în minutul 60. "E important că în zece minute am revenit de la un scor destul de greu, 2-0 în deplasare. Suntem fericţi că am revenit de la 2-0, e un scor bun, chiar dacă ne doream victoria. Ţinând cont de ce scor era în ultimele 15 minute, cred că a fost un rezultat bun", a mai spus tanarul Hagi.

Prestatia sa in meciul de la Oslo ii va aduce lui Ianis si locul de titular: selectionerul Romaniei, Cosmin Contra, a anuntat dupa partida ca Ianis Hagi va intra din primul minut pe teren la partida cu Malta de luni, care va fi transmisa in direct de Pro TV.

"100% (il vad pe Ianis titular cu Malta). Orice meci se poate complica, trebuie sa fim seriosi din primul minut, sa ne facem meciul usor. Trebuie sa fim foarte concentrati" a spus Contra pentru Pro TV.

 

SHARE