The Sun. Gasti de romance hoate in Londra, aflate in competitie pentru a fi numarul 1 in topul celor care fura mai mult

16 Iul 2019

Daca Simona Halep, prin seriozitate si munca acerba, a adus un mare plus de imagine Romaniei prin victoria de la Wimbledon, exista multe alte romance si bulgaroaice care vor sa ajunga numarul 1 mondial, dar in hotie. Cele mai “talentate” dintre ele castiga si 20 000 de lire sterline pe luna.

  • The Sun. Gasti de romance hoate in Londra, aflate in competitie pentru a fi numarul 1 in topul celor care fura mai mult
  • The Sun. Gasti de romance hoate in Londra, aflate in competitie pentru a fi numarul 1 in topul celor care fura mai mult
  • The Sun. Gasti de romance hoate in Londra, aflate in competitie pentru a fi numarul 1 in topul celor care fura mai mult

Tabloidul The Sun a publicat un reportaj in care dezvaluie ca, in Londra, exista mai multe hoate romance, organizate in gasti, care ataca oamenii cu bani ce intra in magazine exclusiviste.

Romancele opereaza in zonele aglomerate ale Londrei si sunt organizate in echipe.  O bandă de două femei a fost filmată în momentul în care fură de la două turiste din Thailanda. Totodoată, The Sun a obținut și fotografii de pe telefoanele fetelor din găști, inclusiv una în care un brad de Crăciun este decorat cu bancnote de 50 de lire sterline.

Un detectiv a declarat pentru The Sun că femeile concurează între ele pentru a fi cele mai bune și au propriul tabel „similar cu Premier League”.

Una dintre hoate, Diana Express, este în prezent numărul 1 în lume, bazat pe castigurile din infractiuni. Un alt grup a fost numit Spice Girls, pentru că femeile întotdeauna operează într-un grup de cinci.

Detectivul a adăugat: „ Scary, Baby, Old Spice, Chubby Spice și Pretty Spice, sunt Spice Girls in hotie. Ele isi incep activitatea atunci când magazinele devin ocupate. In general, ele provin din Bucuresti, Sofia si Varna. Romancele actioneaza in gasti de cate doua, bulgaroaicele sunt cam cinci – sase intr-o grupare”.

“Numai cele mai experimentate dintre ele vin pe Oxford Street”, a spus detectivul, adaugand ca româncele din găștile de hoațe poartă ochelari de soare de designeri renumiți și genți de mână scumpe pentru a nu da de banuit victimelor lor:  „Ele aleg o victima, dar doar din priviri, nu comunica intre ele. Folosesc tehnici de distragere a atenției. Una, de exemplu, va merge în fața victimei și o va opri, fie ca sa-si lege un siret sau sa intrebe o adresa, in timp ce celelalte ii sustrag portofelul”, a mai spus politistul.

Foto: thesun.co.uk

SHARE