Gâlceava pe Facebook în legătură cu fotografia în care un copil îşi sărută mama pe fesă

10 Feb 2020

O tânără mamă din Slatina a atras o sumedenie de critici după ce o fotografie în care copilul ei pare a o săruta pe fesă a fost postată de o rudă a femeii pe contul acesteia de Facebook.

  • Gâlceava pe Facebook în legătură cu fotografia în care un copil îşi sărută mama pe fesă

Sute de comentarii pro şi contra se adună pe contul tinerei, unii vorbind chiar și de sesizarea Protecţiei Copilului.

Conform contului de Facebook, mama copilului se numeşte Cristina, trăieşte în Slatina şi este singură, iar imaginea ar fi fost făcută în urmă cu trei ani de o mătuşă a copilului, care ar fi postat-o acum cu gândul să-I facă rău femeii.

Atât al postarea iniţială, cât şi la explicaţia oferită de mama copilului tot pe Facebook s-au adunat sute de comentarii, iar valul continuă.

Constatând valul de indignare produs de imagine, mama incriminată a reacţionat la scurt timp de la apariţia fotografiei.

Ea încearcă să explice că fotografia a fost făcută cu ani în urmă, iar gestul copilului ar fi fost unul spontan, care chiar ar fi stârnit amuzamentul. O mătuşă a celui mic ar fi fost, însă, foarte atentă şi l-a fotografiat, iar acum a făcut totul public. 

”Dar voi chiar nu înţelegeţi sunteţi bătuţi în cap nu vedeţi ce păr aveam în cap şi cât de mic erea copilul atunci? Credeţi că m-am trezit şi mi-am pus copilul să mă pupe în fund? De când curul sa mutat pe buca dreaptă?

Acolo se vede clar da ca eu radeam dar radeam de gestul facut de el ca mi-a tras un crac de la pantalon si ma muscat iar eu m-am întors râzând gen: Doamne ce nebun este.

Şi în momentul respectiv matusa copilului Stancu Madalina pe fbk ma fotografiat fără ca eu să ştiu. Cereţi explicaţi de la ea dc la învăţat sa vina la mine şi sa mă muşte de fund cum a putu sa ma pozese si sa publice o asemenea poza fara ca eu sa stiu. 

Pentru ea a fost o gluma prosta asa sustine si in momentul de fata ca nu a realizat ca lumea va critica astfel. Bineînţeles ea nu este mama. Pentru ea a fost o gluma acea poza. Nu vi se pare şi voua ciudat ca poză sa apară dupa 3 ani? E clar ca cineva a făcut asta ca sa imi faca rău.

Dar DUMNEZEU este sus si nu va dormi pentru cine a facut asta si pentru toţi cei care au comentat aşa fara sa ştie cum a fost de fapt acea poza. Voi credeţi ca eu ma pozam sa îmi puneam copilul pe internet nu mă gandeam la consecinţe? Sau la toată populaţia de pe fbk?

Se vede clar din celelalte poze viata copilului meu. Dar nu ati avut ce sa faceţi si voi. Daca eream vinovată numai raspundeam după profilul meu ca să mă zapaciti voi dar am încercat sa va fac să înţelegeţi că nu este ceea ce pare dar este inutil sunteţi mai rău ca niste animale“, a scris femeia pe Facebook.

SHARE