Gabriela Firea a aratat sarma care i-a fost gasita de medici in colon, intr-o emisiune de televiziune

14 Mai 2019

La România TV, în emisiunea Cristinei Șincai, au fost prezentate imaginile cu sârma descoperită în colonul Primarului Capitalei, Gabriela Firea.

  • Gabriela Firea a aratat sarma care i-a fost gasita de medici in colon, intr-o emisiune de televiziune
  • Gabriela Firea a aratat sarma care i-a fost gasita de medici in colon, intr-o emisiune de televiziune

''Nu știu cum am putut să ajung într-o astfel de situație ca în intestinul gros să existe o astfel de sârmă. Am spus că închidem definitiv subiectul în această seară, aducând proba, despre sârma de care s-a vorbit. Nu îmi dau seama cum am putut să înghit așa ceva. Aceasta a fost situația.

Nu doresc nimănui să treacă prin probleme medicale, care nu puteau fi explicate. Am încercat să trec peste acele stări de sănătate greu de suportat și a fost nevoie de o operație complexă și destul de dificilă pe care am realizat-o la Spitalul Cantacuzino din București și mulțumesc încă o dată echipei de medici chirurgi conduse de dr. Mihai Brezean și de întreaga echipă medicală.

La sfârșitul lunii iunie voi avea intervenția chirurgicală finală de sudare a colonului, iar din acest moment sperăm să fie doar o amintire urâtă din trecut.'' a spus Gabirela Firea, la România TV.

SHARE