Florentin Pandele despre operatiile prin care a trecut Gabriela Firea: ‘I s-a găsit o sârmă de vreo 3 cm în colon’

30 Apr 2019

Gabriela Firea si sotul ei, Florentin Pandele, au fost prezenti, luni seara, in prima zi de Paste, intr-o emisiune realizata de Romania TV. Florentin Pandele a povestit despre etapele grele prin care a trecut intreaga lui familie, cand starea de sanatate a Primarului Capitalei se inrautatea. Suprinzator, starea de rau a Gabrielei Firea era cauzata de o sarma de trei centimetri, gasita de medici in colon.

  • Florentin Pandele despre operatiile prin care a trecut Gabriela Firea: ‘I s-a găsit o sârmă de vreo 3 cm în colon’

"Începând din luna noiembrie am avut o perioadă extrem de grea. Eu am aflat de abia în luna noiembrie, pentru că soţia mea nu ştie să se vaiete, nu ştie să spună 'mă doare'. M-am trezit de câteva ori noaptea şi am găsit-o pe marginea patului, aplecată de durere. Nu spunea absolut nimic.

În decembrie a avut o intervenţie chirurgicală de urgenţă, în ianuarie încă o intervenţie chirurgicală unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 cm în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenţie chirugicală, care ne-a dărâmat pe toţi, numai pe ea nu. Eu cred că fac parte din categoria oamenilor puternici.

Atunci mi-am dat seama că sunt foarte slab şi m-am întors pentru a nu ştiu câta oară cu faţa la Dumnezeu. Mi-am rugat în regim de urgenţă câţiva prieteni, cărora vreau să le mulţumesc. În acea noapte au închiriat un avion să o ducem la o clinică la Nisa. Ceea ce ea nu a acceptat.

I-am zis: 'Gabi, nu există ce spune lumea. Avem acasă doi copii mici, cei mari sunt pe picioarele lor, te rog frumos, hai să mergem.' Cei mai buni medici gastro erau plecaţi la un congres. Am vorbit cu un medic să o sedăm. Mi-a zis că nu avem cum să plecăm cu ea", a declarat Pandele, interviul pentru România TV.

Gabriela Firea a explicat că nu a dorit să se trateze în străinătate pentru că a avut încredere în medicii de la Spitalul Cantacuzino şi că în luna mai o aşteaptă o a patra intervenţie chirurgicală.

SHARE