Fiul lui Andrei Pleșu, suspect într-un dosar cu droguri

05 Apr 2019

Fiul lui Andrei Pleşu a fost prins şi ridicat, vineri dimineaţă, de poliţişti, în urma unei acţiuni comune a oamenilor legii din Iaşi şi Bucureşti, potrivit unor surse judiciare, citate de Realitatea TV.

  • Fiul lui Andrei Pleșu, suspect într-un dosar cu droguri

Ofiţeri din cadrul Birourilor de Combatere a Crimei Organizate au efectuat vineri, 5 aprilie, mai multe descinderi într-un dosar de trafic de droguri de risc,  în cadrul căreia s-au pus în executare opt perchezitii domiciliare, pe raza județului Iași și municipiului București. 

Până la această oră, au fost identificaţi opt suspecţi, au mai precizat surrsele care au menţionat că, în urma perchezitiilor, au fost identificate şi ridicate 500 de grame de rezina cannabis, alte ustensile folosite la cultivare, cantare electronice, grindere pentru maruntit canabisul, pastille ecstasy, ciuperci halucinogene.

Potrivit unor surse, ancheta este instrumentată de DIICOT Iaşi şi mai mulţi suspecţi ar urma să fie aduşi la sediul acestei instituţii pentru a fi audiaţi. Din Iaşi au fost ridicate patru persoane, în urma unor percheziţii care au avut loc în mai multe apartamente, dar şi la un Pet Shop. 

Fiul lui Andrei Pleșu, Mihai Alexandru Pleşu (în imagine) este vizat în dosar, el fiind unul dintre cei opt suspecți, mai informează postul de televiziune.

Citiți și - Cine e Mihai Pleșu, fiul lui Andrei Pleșu, implicat într-un scandal cu droguri

 

 

 

SHARE