Englezii se razbuna: statuile lui Harry si Meghan de la Tussauds, separate de cele ale familiei regale/ Printul ar dori sa-si pastreze niste privilegii

11 Ian 2020

Muzeul Madame Tussauds din Londra a anuntat ca a separat statuile de ceara care-I infatisau pe Printul Harry si pe sotia sa, Meghan Markle, de cele ale Reginei si ale lui William si Kate. Decizia conducerii muzeului a fost luata imediat dupa ce cei doi au facut anuntul ca renunta la statutul de membri seniori ai familiei Regale britanice si intentioneaza sa aiba o viata independenta din punct de vedere financiar. Pentru realizarea fiecarei statui a fost alocata suma de 195 000 de dolari. 

  • Englezii se razbuna: statuile lui Harry si Meghan de la Tussauds, separate de cele ale familiei regale/ Printul ar dori sa-si pastreze niste privilegii

“La fel ca si ceilalti cetateni ai lumii, am fost surprinsi de anuntul facut de Printul Harry si de Meghan Markle si am luat deciziile care se impun urmare a acestei hotarari”, a spus Steva Davies, General Manager la Madame Tussauds Londra. “De astazi, ei doi nu vor mai aparea impreuna cu familia regala. Desigur, fiind foarte iubiti de lume, cei doi vor ramane un atu important in galeria personajelor de ceara detinute de Madam Tussauds si vom vedea impreuna ce le rezerva viata de acum inainte”, a mai precizat Davies.

Si Muzeul Tussauds din New York a luat aceeasi decizie. 

Harry si Meghan joaca la doua capete

Cert este ca, cel putin englezii sunt foarte dezamagiti de decizia printului Harry de a se “separa” de familia regala britanica, deoarece el are indatoriri fata de Marea Britanie, pe care ar trebui sa le indeplineasca.

De asemenea, Harry si Meghan ar pleca, dar parca ar fi bine si-acasa, intrucat ei doresc sa-si pastreze echipele de securitate, platite prin taxe de poporul englez cu jumatate de milion de lire sterline anual, plus “casuta” renovata de curand pe banii contribuabilor contra sume de 2,4 milioane de lire. 

SHARE